Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pamela Anderson leszerepelt és kiesett

Pamela Andersonnak eddig tartott az All Star-sorozat. Az Amerikai Egyesült Államokban magkezdődött a Dancing with the stars 15. szériája, ahova visszahívták a legjobbakat. Az amerikai tévénézők így ismét szurkolhatnak, és szavazhatnak a nagy kedvenceknek.

A sztárok sorában többek között ott van(volt) az Emmy-díj-as amerikai színésznő Kirstie Alley, vagy Pamela Anderson modell, színész és ex-kebelcsoda, aki már az első körben búcsúzott. Tristan MacManus oldalán olyan görcsös cha-chát produkált, hogy azt csak a leggyengébb pontszámmal lehetett honorálni, amit a zsűri meg is tett. Pamelát a közönségszavazatok sem mentették meg, így az All Star-sorozatnak ő az első kiesője.  

Az All Star-sorozatban bemutaott Pamela és Tristan cha-chája 1:40-nél indul

A cha-cha-cha meglepő módon egy volt amerikaifocistának ment a legjobban. A több mint 100 kilós, első ránézésre kötött izomzatú Emmitt Smith akkorát táncolt, hogy mindenkinek leesett az álla. A Dallas Cowboys és az Arizona Cardinals egykori játékosának Cheryl Burke a párja.

 

Emmitt és Cheryl produkciója 0:54-től

0 Tovább

Czene és Csonka ismét tánccipőt húz...

...felvételről újra láthatjuk a magyar Szombat esti lázos sztárokat. Itthon a népszerű műsor rajongóinak egyelőre be kell érniük az ismétlésekkel. Az októberben induló RTL II-es csatorna ugyanis jelen állás szerint csak jövőre bonyolítja le a celebes-táncos műsor negyedik szériáját.

A 2013-as nyitótáncig azonban megismétli az eddigi három sorozatot, így ismét láthatjuk Katus Attila és Molnár Andrea, Csonka András és Keleti Andrea, valamint Czene Attila és Bánhidi Petra győzelmével véget érő versenyeket.  

A http://szombatestilaz.postr.hu/-n  a Szombat esti láz következő élő adásáig igyekszünk  minél több hangulatjelentést adni a celebek és a táncosok felkészüléséről, valamint hamarosan kezdődik a Dancing with the stars 15. sorozata Amerikában, így onnan is hozzuk a friss híreket, pletykákat. 

0 Tovább

Bugyi nélkül maradt a táncos

No ilyen nálunk biztos, hogy nem lesz! Nem is volt, és minden bizonnyal, ha megnézzük az összes országot, ahol a Dancing with the stars (Magyarországon Szombat esti láz) képernyőre került, sehol sem történt olyan, mint Argentínában.  


Cinthia Fernandez (modell és valóságshow-szereplő) partnerével egy római orgiát jelenített meg a színpadon, amelynek csúcspontjaként anyaszült meztelenül találta magát a nézők, és a kamerák kereszttűzében.  

A videó:


4 Tovább

A Spice Girl, akinek nem jött össze a győzelem

Az amerikai Dancing with the stars eddigi 14 sorozata alatt Melanie Brown volt az egyik legjobb celebtáncos.


Az egykori Spice Girls tagja ugyan nem végzett első helyen, de Maksim Chmerkovskiy oldalán mindegyik fordulóban óriásit táncolt. Persze tudjuk azt, hogy helyenként nem volt tökéletes a chek-je (lábzárás), és a forgásoknál a tengelye többször is elferdült, Mel B azonban egyéniség, és ez a táncban is nagyon kijött. Eddie Murphy exétől a Dancing with the stars előtt sem állt távol a tánc: egy ideig dolgozott táncosnőként is (még a  Spice Girls előtt).

Tangó

 1:43-nál indul

 

Paso Doble

 

Egy gyönyörű rumba

A rumba 1:50-nél kezdődik

 

Jive

A jive 1:30-nál kezdődik

 

Mel B leggyengébb produkciója 2:05-től

Samba

 

0 Tovább

Titkolóznak a profik - Barabás Évi és Tóth Gabi is parkettre léphet

A Bors szerint a Szombat esti láz következő szériájában Tóth Gabi mellett Barabás Éva, VV Anikó és Vastag Csaba is tánccipőt húzhat.

Az RTL II-es csatornáján induló műsorról az már korábban kiderült, hogy Oroszlán Szonja és Csonka András vezeti. Igyekeztünk körbejárni a témát a profi táncosok körében is. Egyelőre sokat sejtető titkolózós válaszokat kaptunk, tehát ezen a fronton semmi sem jelenthető ki biztosan.

Angyal Andrással kapcsolatos hír, hogy egy korábbi sérülés miatt a jobb kezét megműtötték, de gyorsan gyógyul, így ha a csatorna megállapodik vele, a műsor indulására teljesen felépülhet.

Angyal keze

Apropó Vastag Csaba! Az  énekesnek volt egy rokis korszaka, így biztos, hogy különösebben nem feszélyezné magát a parketten.

0 Tovább

Ficam, gipszcsizma, meg súlyosnak tűnő nyaksérülés a parketten

Laikusok előszeretettel elbagatelizálják azt a komoly fizikai igénybevételt, aminek egy táncos van kitéve a parketten – persze csak akkor, ha rendesen 'odateszi magát'. Lehet tinci-táncizni, de az inkább a lakodalmakba való: két vonatozás között egy kis lötyögés, amit a vőfély betanult harsánykodása szakít félbe, de a versenytánc, a showtánc egészen más. A Szombat Esti Lázas koreográfiák e két szakágnak a keverékei.

Ugyancsak a laikusok olvasatában viccesen hangzik, hogy egy táncos megsérül, azonban sajnos a táncsportban ugyanúgy jelen van ez, mint bármelyik sportban. A Szombat Esti Lázas produkciókban ugyan nem táncsportról beszélünk, de ugyanúgy becsúsznak ficamok, húzódások, vagy súlyosabb sérülések is.

Például a súlyproblémákkal küszködő Kirstie Alley, akit partnere Maksim Chmerkovskiy, nem tud megtartani és kibicsaklik a térde.

A sérülés 2:30-tól látható

 

A többszörös olimpiai bajnok strandröplabdázó, Misty May-Treanor is kórházba került az edzőteremből.

Misty May 0:42-nél sérül meg

 

A legijesztőbb sérülése minden bizonnyal Kym Johnsonnak volt, aki az amerikaifocista Hines Warddal gyakorolt, amikor csaknem kitört a nyaka.

Nyaktörő mutatvány 1:38-tól

0 Tovább

Forma-1-es pilóta, olasz, sármos, és botlábú

Vannak olyan produkciók, amelyeket elnézve, felvetődik a kérdés: miért vállalta az illető ezt a közszereplést, ha ennyire antitalentum? Persze tisztában vagyok azzal, hogy van az a pénz, amiért a hiányos ritmusérzékét bárki megmutatja.

Így lehetett ezzel Giancarlo Fisichella is, aki a Szombat Esti Láz olaszországi változatában próbálkozott. A Forma-1-es pilóta annyira tisztelte az ütemet, hogy egyszer sem lépett rá.Csupán a zenéből lehet következtetni arra, hogy Giancarlo valójában jive-ot akart táncolni, de nem sikerült.

0 Tovább

Mike Tyson is lázas volt

A tévéműsor, amelyben celebek, közismert személyiségek táncolnak profikkal, meghódította a világot. Itthon eddig három széria ment le az RTL Klubon, most a negyedikre készülnek. Az új sorozat az RTL II-es csatornán megy majd, de hogy kik indulnak ott a nézők szavazataiért, arról egyelőre nagy a titkolózás. Persze sejtéseink vannak azért…

A Szombat Esti Láz előtti ráhangolódásban körbenézünk itthon és külföldön. Egy-két kimagasló produkcióra hívjuk fel a figyelmet. Például itt van az egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, Mike Tyson jive-ja. Minden bizonnyal csak tiszteletből adtak neki magas pontokat a zsűritagok, de lássuk Iron Mike-ot a Rai Uno tévécsatornán.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek